BALET

Programom BALETNE PRIPRAVNICE za otroke od 6 - 12 let poteka

v sodelovanju z diplomanti Akademije za ples in študenti višje baletne šole v Ljubljani

prijave na info@urskapro.com

PLESNA PRIPRAVNICA

Program plesne pripravnice obsega starostne skupine od 6 do 8 let. Učenci v prvem in drugem letu spoznavajo svoje telo, prostor okoli sebe in skozi igro odnos do okolja, posameznikov ali skupine. Glede na njihove psihofizične sposobnosti in zakonitosti razvoja telesa v tej starosti, učenci spoznavajo osnovne plesne elemente in najosnovnejše elemente plesne tehnike z velikim poudarkom na razvijanju sposobnosti sproščanja domišljije in ustvarjalnosti. Učenci v enem letu bolj zavestno izvajajo gibe in dejavnosti, ki njihovo telo usposabljajo za nadaljevanje izobraževanja.

BALETNA ŠOLA

Po končani plesni pripravnici se učenci lahko vpišejo v prvi razred baleta ali pa v starosti nad 9 let. Ta obsega npr.: izgled celotne figure, mehkost in odprtost kolčnega sklepa, gibljivost in odprtost stopala, gibljivost hrbtenice, muzikalnost itd. V prvi razred se lahko vpišejo tudi starejši učenci. Pouk baleta poteka z obsežnejšim in zahtevnejšim programom.

URŠKINE NOVICE

Če želiš biti obveščen/a o naših novih plesnih tečajih in ostalih novičkah in dogodkih Urške, vpiši svoj e-poštni naslov.
10 + 6 =

SPREMLJAJ NAS
NA SOCIALNIH OMREŽJIH!

Spremljaj naš Facebook in Instagram profil, za najnovejše slike z delavnic, dogodkov, ostale novosti ali samo za zabavo.